KONTAKT

Kontakt mig

Klinikkens adresse: Malenevej 16
3060 Espergærde

Tlf: 30 1300 60

Mail: Kontakt@bodyeffekt.dk

Ved bestilling af GAVEKORT skriv venligst navn og mailadresse samt behandling og pris. Når beløbet er indsat på min konto:
Nykredit, Reg: 5474 Kontonr.: 0001618926 sender jeg gavekortet elektronisk – eller hvis ønsket med posten. Tilføj da venligst din postadresse.

Her kan du skrive en besked:

Persondatapolitik for BODYEFFEKT v/ Tina Kasan

Opdateret 2024

Jeg, Tina Kasan, indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for din aktivitet hos BODYEFFEKT v/ Tina Kasan.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder BODYEFFEKT v/Tina Kasan altid alle relevante lovbestemmelser.

Jeg vil kun opbevare dine persondata, så længe jeg enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger der indsamles:

BODYEFFEKT v/ Tina Kasan indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger min hjemmeside

– Opretter en konto

– Tilmelder dig mit nyhedsbrev

– Sender mig spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige:

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.bodyeffekt.dk er BODYEFFEKT v/ Tina Kasan, Malenevej 16, 3060 Espergærde, cvr nr. 15936878

Behandlingsgrundlag og formål:

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter jeg for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos mig. Din e-mailadresse indhenter jeg for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Hvis du under registreringsprocessen eller på min hjemmeside har givet dit samtykke hertil, bruger jeg din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Når behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger:

Jeg sælger ikke dine persondata til tredjemand, og jeg overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Jeg anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere mine ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til mig. Mine databehandlere behandler kun personoplysninger efter min instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Jeg har min hjemmeside hos Netsite, og min systemudbyder er CompuGroup Medical, der begge fungerer som mine databehandlere. Alle persondata, som du oplyser på min hjemmeside – eller på min klinik til elektronisk journalføring, vil blive opbevaret i enten Netsites eller CompuGroups datacentre.

Jeg har indgået databehandleraftaler med mine databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som jeg til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode mig om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger – eller ønsker du, at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til min e-mailadresse kontakt@bodyeffekt.dk.